Portrettintervju i Allers

– Jeg finner meg selv gjennom kunsten

Veslemøy måtte møte veggen før hun fant veien til indre glede og frihet – gjennom maling. – Det måtte et krasj til for at jeg skulle skjønne at jeg trengte å skifte retning, sier Veslemøy, som føler seg fri som fuglen hver gang hun maler.

Veslemøy Vangsnes (54) levde et helt vanlig liv, med mann, to barn og full jobb. Selv om hverdagen var hektisk, men god, hadde hun alltid en slags søken etter noe mer – uten at hun helt skjønte hva det var. Som 41-åring møtte Veslemøy den berømte veggen.

– Jeg har alltid gjort alt jeg kan for andre, men jeg glemte helt meg selv. Nå ble jeg sykmeldt med panikkangst i nesten et år. Begeret var fullt, forteller Veslemøy.


Artikkelen er tilgjengelig bak betalingsmur her:
https://www.vi.no/livet/jeg-finner-meg-selv-gjennom-kunsten/79419894

PDF kommer.

Del dette:

Relatert

nb_NONorwegian