Malekurs Provence, Frankrike

26-31. oktober 2024

Jeg holder mitt første malerkurs i Provence, Frankrike i høst. Turen går til Cotignac, en idyll av en provencalsk landsby som ligger beskyttet under steinklipper som strekker seg høye mot en blå-blå himmel. På Cours Gambetta –torget og hjertet av byen, nyter fastboende og tilreisende avslappet landsbystemning. Cotignac er landsbysjarme på sitt aller næreste – imøtekommende, autentisk og originalt.

Vi skal bo i et manoir – et klassisk herskapshus lokalisert midt i landsbyen. Det er soverom med plass til to personer dersom du reiser sammen, men selvsagt også enkeltrom dersom du foretrekker det. Sengetøy og håndklær er inkludert og badene er normalt utstyrt med blant annet hårføner, såpe og sjampo. Huset har en nydelig hage med flere lune uteplasser og stort oppvarmet basseng. Vi ønsker å skape en hyggelige «hjemme hos» atmosfære, og frokost og middag er inkludert i kursavgiften.

Cotignac byr på mange nydelig turmuligheter, og i område rundt Cotignac finner du flere flotte vingårder for vinsmaking. Tirsdager er det markedsdag med fantastisk stemning på torget. Et besøke i byens gallerier byr på spennende lokal kunst.

IMG 1073

Malekurs med kreativ coaching i vakre omgivelser

Et malekurs kan være en flott måte å utforske din kreative side, lære nye teknikker og finne inspirasjon. Det kan også være en gave til deg selv som gir deg en pause fra hverdagens stress og byr på senkede skuldre.

Har du ikke malt før sier du? Perfekt! I dette kurset skal vi:

 • Leke med farger på lerretet
 • Male uten prestasjonsangst med hjelp av kreative coaching teknikker
 • Finne glede og forløse blokkerte følelser med farger
 • Bli overrasket over hva du får til og opplev at også du kan male

 

IMG 5889

Kursavgiften på kr. 15 500,- inkluderer:

 • Kost og losji; To daglige måltider m/drikke, frokost og middag
 • En male økt pr dag, formiddag eller ettermiddag
 • Utstyr til maleøktene 
 • Guidet byvandring i Cotignac
 • Valgfri kunstutflukt – egen påmelding og mer informasjon i programmet
IMG 5900

Tilleggskostnader:

 • Flyreisen: Den bestiller du selv. Det er flere selskaper som flyr til Nice, men vi anbefaler enten Norwegian eller SAS. Ved påmelding sender vi deg oppdatert informasjon om anbefalt reiserute.
 • Transportutgifter til og fra flyplassen. Vi koordinerer transport for dere som ønsker dette. Kostnaden vil variere med antall personer.
 • Arrangert vinsmaking for de som ønsker – mer informasjon kommer i program


Kr 8 500,- av kursavgiften betales ved påmelding. Resterende beløp senest 2 måneder før reisens start – i henhold til faktura. Påmelding er bindende.

Ytterligere opplysninger og detaljert program sendes ved påmelding.

Ved spørsmål om malekurset ta kontakt med Veslemøy, mail hei@veslemoyart.no 

IMG 3092

PÅMELDING
Du melder deg på ved å sende en mail til min samarbeidspartner for turen – Det gode liv i Provence. Benytt mailadresse detgodeliviprovence@gmail.com

Har du praktiske spørsmål eller annet knyttet til reisen, benytter du samme e-post, så vil Trine & Nina svare deg så raskt som mulig.  

Jeg gleder meg til å oppleve vakre Provence sammen med deg, og skape en magisk maleopplevelse.

Med vennlig hilsen

Veslemøy

Kommende Kurs

Les hvordan Ingrid går utenfor komfortsonen på malekurs

Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere:

Takk for en helt underbar helg med alle fine mennesker. Du har laget et nydelig kurs der man ikke kan gjøre annet enn å utvikles! Jeg er så glad for at jeg ble med!

Takk for en deilig malehelg, med påfyll for både øye, hjerte og sjel, kjære Veslemøy!

Takk for en herlig kunsthelg! Endelig har jeg tatt steget ut av comfortzone. Vet det er en stor læringsprosess, men spennende og utviklende for meg! Bryte barrierer som bare jeg setter opp!

Jeg anbefaler malekurs med Veslemøy til alle som har lyst til å male, men ikke tør eller vet hvordan man skal begynne. Det er en myk tilnærming til malekunsten og Veslemøy er en behagelig læremester som leder deg videre hvis du føler du står fast. Det er ingen prestasjonspress og heller ikke noe krav til at det skal bli noe ut av det vi maler heller. Veldig gøy helg!!!

Inspirerende malekurs hvor alle kan få til å male. Lagt opp og coachet slik at man slipper å føle at man må prestere. God stemning. Litt spirituelt hvilket jeg liker.

Malehelg med Veslemøy er et pusterom fra hverdagen hvor farger og kreative teknikker får møte dine egne tanker og følelser. Du kommer som du er, med de kunnskapene du har. Virkelig anbefalelsesverdig

Jeg synes kurset var helt supert! Veldig fint lagt opp fra start til slutt. Opplegget passet veldig godt i forhold til å ha deltakere på ulikt nivå, i hvert fall sett fra en nybegynner. Malehelgen har inspirert meg til å fortsette å male og jeg har lært teknikker som gjør at jeg virkelig kan eksperimentere og videreutvikle meg. Veslemøy skaper en avslappet, god og ikke minst kreativ atmosfære. Anbefaler kurset til alle som ønsker å utforske malekunsten og sitt eget forhold til den.

nb_NONorwegian